CORONA UPDATE vanaf 1 juli 2020

Aantal gasten

Per 1 juli mogen er een onbeperkt aantal gasten bij een condoleance en afscheids-plechtigheid aanwezig zijn. Gezien de inachtneming van de 1,5 meter afstand, kunnen wij in onze aula ca. 50 personen ontvangen.
Gezinsleden mogen bij elkaar zitten. Om de aula zo efficiënt mogelijk in te delen, ontvangen wij graag ten minste 24 uur van te voren een lijst met genodigden waarop de voornamen of gezinsnaam vermeld staat. Bij gezinsnaam: graag het aantal personen erbij vermelden. De namen van direct familieleden als eerste vermelden, zodat wij voor hen op de eerste rij(en) plaatsen kunnen reserveren. Wij maken naambordjes leggen deze op de stoelen. Voor aanvang van de dienst zullen wij de genodigden per huishouden uitnodigen en persoonlijk naar hun zitplaats begeleiden. Uiteraard mag u dit ook als uitvaartverzorger doen.

In het belang van uw en onze gezondheid kunnen (vermoedelijk) besmette personen niet bij de dienst aanwezig zijn. Wij adviseren u dit aan de naasten familie te melden tijdens het regelgesprek.

Catering

Voor de directe familie zullen wij de dranken aan hen uitserveren, de overige genodigden kunnen hun drankje bij het buffet halen. Cake en broodjes zullen in een servet worden gestoken. Bij bitter- en borrelgarnituur zal per persoon een mix in een schaaltje worden gedaan. Koeken en bonbons zijn zoveel mogelijk verpakt.
Bij goed weer zal na de afscheidsplechtigheid het buitenterras worden geopend, waar men consumpties mag nuttigen.

Condoleancemappen

Uit het oogpunt van hygiëne liever geen condoleancemappen te gebruiken. Een alternatief is een condoleancekaartjes die u meestuurt met de rouwkaart. Genodigden kunnen deze bij aankomst in het Uitvaarthuis in een mand of box deponeren.

Algemene maatregelen

Voor alle genodigden, u zelf en onze medewerkers van het Uitvaarthuis gelden dezelfde voorschriften ter voorkoming van besmetting:
• Bij aankomst in het Uitvaarthuis en na toiletbezoek de handen desinfecteren.
• Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog
• Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg in een afvalbak
• Schud geen handen, er zijn alternatieven voor condoleren
• Houd ten minste 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar
• Blijf thuis bij koorts (38,0 graden Celsius)

Wij zijn altijd bereikbaar

Bloemen laten bezorgen?
De bloemisten uit de regio hebben een code om 24 uur per dag,
7 dagen per week de bloemen in het Uitvaarthuis te zetten.

Als u ons nodig heeft dan zijn we er.
U kunt ons altijd bellen of mailen.

Telefoon: 0347 326128

Of stuur een reactie via ons contact formulier.

Uitvaarthuis Vianen

Sparrendreef 8
4132 XX  Vianen

© 2020 - 2021 Copyright - Uitvaarthuis Vianen - Created by Aren IN Motion